🍓Strawberry Jasmine Green Tea w/ Cheese Milk Foam🍹 so creamy🧀 so refreshing💫..众所周知 旺角系一个小食云集既好地方。炎炎夏日☀️ 又系时候疯狂扫街了😋🍡🍢。最近行经旺角,发现登打士街开左间新既饮品店呀。好搞笑 他的名字叫「 浑喆 」。就系咁。。我比佢个名吸引左👻 而且店舖以樱花🌸做主题 好和风,真系好靓靓 岩晒我既少女心❤️。哈哈ll夏天就系想饮fresh drink🍹 清爽又色彩缤纷🌈今日想饮既系莓莓奶盖🍓,士多啤梨真系好岩女仔饮 打卡真系好靓呢。莓香 加上奶香,2者结合 双倍满足💕。每一口仲充满粒粒果肉❤️ 真系一杯满足晒。 ..原来仲系。。香港品牌 值得信赖💫..

l[奶盖士多啤梨茉莉绿茶 (大杯) ]l
原来仲系。。香港品牌 值得信赖💫