[✨湄南•性价比高河泰式船面🍜]#湄南河泰式船面 #荃湾 🔸泰北海南鸡拼猪颈肉饭 $80海南鸡合格,酱汁酸酸甜甜几开胃,个重点系佢既炭烧猪颈肉真系超好味!!🤩肉质爽滑有口感,表面轻微焦香好爽口,而且份量一𠮶都唔敷衍,就算系男仔都好够食,呢度嘅猪颈肉真系必食推介!!😋💞🔸泰式猪颈肉捞金边粉 $65金边粉质感好烟韧,口感一流,配上酸辣汁,钟意食辣嘅应该会好钟意,猪颈肉都系一样整法,分量都几多,整体味道十分搭配!👍🏻👍🏻💗🔸酸辣无骨凤爪沙律跟餐 +$10鸡脚系去骨嘅,份量都有5-6只左右,个酸辣酱真系好劲,一入口唔会觉得太辣,酸辣之后先会慢慢散发出黎!😳一齐食个朋友唔太食得辣,已经食到喊哂口,钟意食辣嘅朋友真系唔可以错过!😙🫶🏻🔸泰式奶茶 +$5奶味几重,留意返佢系无得拣甜度,叫完后见佢系冰柜拎出黎,应该系一早整定哂嘅野,不过本身甜度岩岩好,宜加夏天咁热雪住拎出黎够晒冰冻🧊————————♡♡♡♡♡♡————————✨总结呢度个价钱合理,位于商场入面嘅环境都有保证,地点亦方便☺️而且佢有劲多泰式小食,系商场行累左黎呢度轻食下都系一个唔错嘅选择😍💓
[✨湄南•性价比高河泰式船面🍜]

#湄南河泰式船面 #荃湾