位于中港城嘅春禧堂今日𝙨𝙤𝙛𝙩 𝙤𝙥𝙚𝙣𝙞𝙣𝙜🎉餐厅以梦幻湖水绿色作为主调✨整体都好𝙞𝙜𝙖𝙗𝙡𝙚同埋好啱打卡😻同时仲会有台湾直送啤酒🍻!就算未去到台湾都可以食到台湾风味🛤.① 春禧牛肉锅 ($108)// 一份牛肉锅嘅配料有牛肉丸,牛筋,鲜牛肉片,鸡髀菇,豆腐,娃娃菜,萝卜同埋金针菇🥢不过麻辣香闻落比食落香🙈而且整体唔算好辣,所以食唔到辣嘅朋友都食到🥰//② 台湾蚵仔酥 ($98)// 蚵仔酥套餐会配埋白饭🍚🥢建议可以+$6配埋卤肉😻 卤肉汁好入味 ,饭粒粒粒分明🤏🏼 卤肉肥瘦均匀 唔错😼蚵仔酥同埋炸豆腐炸得好酥脆✨不过觉得可以再多啲盐酥粉~//③ 芝士奶盖火龙果茶 ($38)// 红色嘅火龙果茶配上咸香奶盖质感厚实🤌🏻而且奶盖唔会过咸,果茶仍唔会好甜,所以饮落好真材实料💕//④ 蓝柑梳打 ($35)// 海洋蓝色嘅蓝柑梳打🌊同鲜红嘅火龙果茶有好强烈嘅视觉对比🥰柑味果香浓 饮落唔似死甜咁👌🏼//.🛤春禧堂尖沙咀中港城2座PL层3号铺
① 春禧牛肉锅 ($108)
春禧牛肉锅

② 台湾蚵仔酥 ($98)
台湾蚵仔酥

卤肉饭

③ 芝士奶盖火龙果茶 ($38)
芝士奶盖火龙果茶

④ 蓝柑梳打 ($35)
🛤春禧堂
尖沙咀中港城2座PL层3号铺