2023-05-30 166 浏览
科学园多左好多餐厅、位于湖畔的Meraviglia 系一间意大利亲子餐厅、餐厅空间感十足、有好多小朋友玩乐设施都好啱比较细嘅BB玩、中午时份坐近窗边仲可以睇到太阳照射下嘅音乐喷泉闪闪发光真系好写意。Lunch set 送上的面包篮有好几款面包、粒粒蕃薯包暖暖地好软熟、小朋友都啱食。另外我地叫左烤纽西兰三文鱼扒配烤焗千层茄子同芒果沙律好丰富、三文鱼扒有两大块、配菜蘸上黑醋汁都好好味。烟三文鱼pizza 等候时间较长、即叫即焗、饼底热辣辣好香脆。地方宽落舒适、又有湖畔靓景、好适合放假带小朋友、毛孩来chill下或者一大班朋友开birthday party!另外、餐厅用自家种殖香草烹调食材、新鲜又食得放心。

另外、餐厅用自家种殖香草烹调食材、新鲜又食得放心。