餐厅: 湯加 (禾輋廣場)
资讯:

叫咗两个汤饭餐,送来后,吃一口饭竟然碗饭生米,根本未煮好。基本野都做唔到,有冇搅错,打去店阿姐,除左嗯.嗯.嗯,唔好意思,我问佢,叫经理听,佢话唔系度!饭市,个店都无人管,何况食品!!唯有掉左个饭,各位,如果谂住正常吃饭,就唔好帮衬佢,一个餐都唔平,竟然咁,连蒸饭店都不如只有差,差,差煮面都好过俾生意你做,叫之前真系要谂清楚,仲有,个汤好少,除左好多汤渣外,汤水好少,想像下,碗饭食唔到,同无食一样,浪费金钱! (沙田禾𪨶汤加店 not good)
叫咗两个汤饭餐,送来后,吃一口饭竟然碗饭生米,根本未煮好。
基本野都做唔到,有冇搅错,
饭市,个店都无人管,何况食品!!
只有差,差,差
2021-02-24
35 分钟 (外卖送餐)
  • 没有