2023-03-18
🎉🎉🎉 恭喜凑凑火锅新店开张,登陆左太古城!呢间新分店环境好新净,地方好大,仲有得包厢添~ 今次我同朋友被安排既座位都好够私隐度,可以一边食一边倾计。。。今次我哋叫咗鸳鸯锅底(台式麻辣锅 x 红颜花胶鸡锅) 麻辣锅底口感香辣柔和,平时只食到小辣既我都接受到 🌶🌶🌶 而鸳鸯锅底就好足料,有大量花胶、鸡肉、猪骨、鲍鱼、花菇,味道浓郁鲜美清甜,仲要真材实料冇味精,开始打边炉前忍唔住喝返碗养养颜先 🧖🏻♀️🧖🏻♀️🧖🏻♀️⭐️⭐️⭐️ 跟锅既鸭血豆腐好正!经过十几个钟头卤制好入味, 仲可以免费添食👍👍👍食材点咗 :顶级美国牛板腱 - 份量充足,牛味香浓,雪花纹理好平均,高质 😋😋😋鲜虾串🦐🦐🦐 - 虾肉新鲜弹牙,好食!!! 😋😋😋另外仲有:猪肉片、鱼皮饺、窝荀、鱼腐……⭐️⭐️⭐️ 大值一提既系餐厅内仲有自助bar,除咗可以拣酱料,仲有生果、中华沙律、肉燥饭………. ❤️❤️❤️ 食到咁上下,店员会送上菠萝味沙冰,及时下火, cool~ 🧊 🧊 🧊
⭐️⭐️⭐️ 跟锅既鸭血豆腐好正!经过十几
个钟头卤制好入味, 仲可以免费添食👍👍👍
食材点咗 :
鲜虾串🦐🦐🦐 - 虾肉新鲜弹牙,好食!!! 😋😋😋
另外仲有:猪肉片、鱼皮饺、窝荀、鱼腐……