2021-06-12 387 浏览
之前已经见过好多推荐,今次行过见到,又冇人排到就试吓~落到去成间西餐厅咁,一时间以为去错地方😂重庆酸辣红薯粉 $29 (云吞+$7)佢应该系将啲辣酱放上面跟住先至自己捞,于是我试咗个汤底先,好够酸,好正,第一下已经想吞晒成碗🤪再捞埋啲辣酱,嗌微辣食到我耳鸣😂(怀疑佢唔小心落多咗)红薯粉烟烟韧韧,吸晒啲汤汁食一流🤤云吞好大只,但个皮太厚,肉朔晒啲汤汁都好食,下次可能试吓其他配料~黄花鱼米线 转水晶粉 $66个汤底好鲜好甜,就咁饮好正🤤但如果配粉面食,就略嫌唔够咸。不过值得一赞系条黄花鱼新鲜炸起,仲同图片唔同,系分碟上的✨条鱼炸得靓,水晶粉弹牙,成条鱼再加埋样大大碗米线,$66真系好抵!佢啲米线都偏大碗,如果唔系太肚饿可以两个人分,但留意番佢人均最低消费系$30,可能要嗌番杯嘢饮或者小食~𠮶日带唔够现金就冇嗌到小食,可能下次会试吓个皮蛋~环境都算干净,出面有水同酱料任拎,虽然中式米线配西式装修有啲奇怪,但姐姐态度都好好,见我食辣仲提我😂(最尾太辣加咗杯好立克😂

重庆酸辣红薯粉 $29 (云吞+$7)

黄花鱼米线 转水晶粉 $66

2021-06-11