2022-04-09 132 浏览
话说早排另一半喺utube睇咗依间小店嘅介绍,心血来潮决定嚟试吓系星期六嘅四点几估唔到周围都好多好多好多人排队,依间都唔另外,由于小店只系得六个座位同埋成间店都系老板一脚踢,所以时间会比较耐啲。𠮶时间店系坐满晒人嘅,我哋系第三个食客,都等咗大概半个钟,如果好憎排队嘅人要谂一谂😂本身就谂住想食一个面一个包,不过今日冇包卖,所以就叫左2个面一个海虾一个火腿,各85元老板逐碗整,d汤劲香,成间小店都问唔到海虾浓汤嘅味道两个面都好靓,d牛一睇就知正嘢牛肉一边系烧过嘅,另一边都会比较生少少,如果怕生嘅人可以浸落啲汤度,两碗汤都非常之足味,尤其是金华火腿汤,真系好似食紧个金华火腿咁又唔会非常之咸,好饮!海虾汤嘅虾味都非常之浓郁加上有好多樱花虾喺上面,几好!个人非常之欣赏个汤底同埋个牛肉,系有心机整嘅小店,不过我自己就唔太钟意食伊面,因为面质比较林,如果依个汤加依个牛肉再加埋一碗饭都会好正!总括嚟讲,依个价钱食到呢个质素嘅嘢食,系非常之难得,唔怕排队嘅人绝对值得试一试,依间唔会伏

系星期六嘅四点几估唔到周围都好多好多好多

😂

一个海虾一个火腿,各85元

老板逐碗整,d汤劲香,成间小店都问唔到海虾浓汤嘅味道

两个面都好靓,d牛一睇就知正嘢

海虾汤嘅虾味都非常之浓郁加上有好多樱花虾喺上面,几好!