2018-10-17 32 浏览
今日难得同男朋友来荃湾食野,又唔想食太贵,见到有车仔面就入去试下。到左中午食饭时间,入到去都唔算太多人。一坐低,侍应就俾餐牌我地,我地就叫左3个𩠌一面。我就叫左咖哩鱼蛋、猪颈肉、菜心,小辣汁,上海面,汤底无咩味道,又唔够辣,真是好小到好似bb辣咁,上海面份量唔够够,食完都唔太饱。而我叫左柚子姜茶,入面一d柚子果肉都无而男朋友就叫左汉堡扒、猪颈肉、猪肠、油面,咖哩汁,佢本身入面已落左少少咖哩汁,另外再俾一碗咖哩酱你自己唔够再落。d𩠌嘅份量还可以,但面嘅份量真系好少,我男朋友食完系好似无点食过野咁,真是一d都唔饱(可能男仔大食d🙈)价钱就唔算贵,但系汤底过咸,搞到食完返到屋企,都仲好口渴,要不停饮水先得

(可能男仔大食d🙈)

2018-10-08