2020-01-23 49 浏览
冬天硬系想食啲热野。唔想食牛腩面。开下个地图。喺荃新天地有间食喇沙嘅,黄店梗系帮衬laaa,今日系星期四,我哋四个人去食, 都要排一排队,唔紧要!为咗支持经济圈!等多一阵冇所谓,餐牌都好多选择,我哋每人叫左1人set, 免收+1,连埋冻饮加小食仲要系任选两款,$100有找!讲下个汤底先,钟意食重口味嘅你,必选喇沙,下次会想试吓食辣野!仲有个水鱿鱼!食落去好爽口,系久违了车仔面嘅味道!鸡翼同寸烧好香口!反而叫咗个菜就真系争啲啦!叫咗通菜,炒得系比较硬身,呢个有待改善!不过整体都正嘅!70分!特别要赞嘅系d staff 无论系老中青都非常醒水!反应够快!客人唔需要等好耐!而且好有耐性!呢个要俾个like!!