2023-03-01 76 浏览
好味指数:👅👅👅👅抵食指数:⭐️⭐️ ⭐ .5 回头率指数:⭐ ⭐ ⭐ ⭐️⭐️次次去油麻地都会经过呢间面屋神匠,见佢装修几靓,终于去左食,真心有惊喜!二人套餐 $ 238极上蟹白汤拉面🦀🦀👍🏻 汤底真系要大赞!有蟹同猪骨味,油而不腻,好creamy 好浓厚,我全部汤饮晒😎👍🏻冇咩味精,食完唔算好口渴👍🏻 面底软硬度适中,好挂汤!👍🏻 蟹肉好多仲要系新鲜蟹肉!唔系果啲蟹肉碎,但用人手拆嘅一大块蟹肉! 份量多到食到最后都仲可以一啖蟹肉一啖面咁食💕👍🏻半熟蛋有蛋香,系用靓蛋👍🏻 份量啱啱好,好够饱🥹唯一可以改进嘅我觉得系嚿肉,肉好薄,虽然好嫩,但我个人嚟讲,钟意厚身啲嘅神匠火炙叉烧丼饭👍🏻 旧肉好淋,肥瘦分布岩岩好,油脂唔太油 👍🏻 用珍珠米,有饭香, 口感烟烟韧韧,仲要有少少煲仔饭焦味👍🏻份量好足 饺子 (4只)🤔 普普通通,虽然好脆口,但略嫌干左少少总括嚟讲:野好食 特别系个蟹肉拉面汤底!服务不错价钱合理 绝对可以放心试 我一定会再食!🤤🤤🤤
好味指数:👅👅👅👅
抵食指数:⭐️⭐️ ⭐ .5
回头率指数:⭐ ⭐ ⭐ ⭐️⭐️

二人套餐 $ 238

极上蟹白汤拉面🦀🦀
👍🏻冇咩味精,食完唔算好口渴
👍🏻 面底软硬度适中,好挂汤!
👍🏻半熟蛋有蛋香,系用靓蛋
👍🏻 份量啱啱好,好够饱
极上蟹白汤拉面

神匠火炙叉烧丼饭
👍🏻 旧肉好淋,肥瘦分布岩岩好,油脂唔太油
👍🏻份量好足

饺子 (4只)
🤔 普普通通,虽然好脆口,但略嫌干左少少

总括嚟讲:
野好食 特别系个蟹肉拉面汤底!
服务不错
价钱合理