见佢推广拉面买一送一咁抵 即刻就衬机会去试下 不过就只系最多原价$98果啲款嘅拉面有得享用呢个优惠舖头细细 楼面主要都系由一个人负责哂 所以感觉都好忙 有需要嘅时候就未必注意到 不过都算系能够及时提供相应嘅服务拉面方面就嗌咗鸡白汤拉面同黑蒜酱油拉面分别系图一同图二而配料上两碗拉面除咗汤底外都大致一样 黑蒜酱油有两块紫菜而鸡汤就有啲疑似炸葱嘅东西肉方面就有两块鸡肉同豚肉 食落就真系好有猪肉同鸡肉嘅味 无乜特别去调味佢嘅感觉 有啲似慢煮鸡胸肉出嚟嘅感觉 唔算好嫩滑 但又唔算“鞋” 不过最值得一提嘅都系佢哋嘅汤底 两款汤底饮落都系好浓好鲜嘅味道 都几突出 系食过咁多拉面入面最唔咸嘅舖头 但又几好饮 饮完都唔会话觉得好口渴 饮饮下都差唔多饮哂成碗仲另外嗌咗两串串烧 分别系烧黑豚肉串同酱烧牛柳粒串 唔算抵食 两个嘅调味上都好类似 不过烧黑豚肉串就相较好食 切成长方形肉块 肥瘦好平均 搽满一层酱汁食落就几滋味至于牛柳粒串就无乜特别现场上佢哋网站登记做会员有积分送可以即时用嚟换汽水或者一只糖心蛋添衬佢优惠计埋加一都系埋单$221 两个人 相当抵食如果有机会应该都可以试下佢果款最贵 好似$138嘅极浓

拉面方面就嗌咗鸡白汤拉面同黑蒜酱油拉面
分别系图一同图二

至于牛柳粒串就无乜特别

衬佢优惠计埋加一都系埋单$221 两个人 相当抵食

如果有机会应该都可以试下佢果款最贵 好似$138嘅极浓汤底嘅拉面 唔知系咪真系会再突出好多呢啲味

• 黑蒜酱油拉面