2021-06-09
面屋丸京丸京拉面价钱💲: $100好味程度😋: 4.5/5服务🍴: 4/5环境🗾: 3.5/5性价比🥢: 3.7/5回头率😚: 4/5-超开心食到一间好满意好高质的拉面💛 呢间其实之前都听过朋友讲好好食,有日突然好想食拉面就决定要去了!入面座位唔多,有bar枱,有几张大枱咁。一坐底已经可以倒杯冰水饮,好爽呀😜-✅✅丸京拉面。呢碗分别有6片叉烧,普通叉烧同真叉烧各3片!2种都系薄叉烧,都系嫩既。普通个只,啲边位比较硬,带小小酱油味😀 而真叉烧真系全块都好嫩!用左慢煮的方法去煮,所以猪味都好浓。 -呢碗的汤都系💯 浓汤真系好浓稠,系比一般拉面的汤底杰🤓 食完个口会有小小痴住痴住的感觉,好似有骨胶原咁😗 面头有小小猪油,所以食到底会有小小漏,不过都好出色架啦!-拉面系幼身既,但都系我中意的硬面🤪 溏心蛋超橙色的蛋黄,靓蛋😍食落个黄仲好杰。荀就正常。整体系我会返来再食的一间拉面😋 汤底的浓度同块真叉烧我都好中意。
丸京拉面
价钱💲: $100