餐厅: 大快活 (彩德商場)
资讯:

2017-05-09 241 浏览
呢排病左 要继续食清淡d 寻日全日食粥 口已寡 今日转食面!谂黎谂去公司附近有得买面既地方系大快活 所以就马上出发了!最后买左个水饺叉烧烧鹅濑粉濑粉最吸汤 所以见到汤同粉分开上觉得几细心 就咁睇落唔错 但味道要食左先知!个汤底都几肥 d粉浸耐左变黄黄地色 证明其实都几油个人觉得最好食系水饺!食得出系湾仔码头出品 够晒味 另外既主角烧鹅无乜肥膏 偏瘦 所以咬落会靭 对cool紧牙既朋友黎讲系个挑战 所以其实我系有一两旧肉咬唔烂要吐出黎 浪费左!另外叉烧都偏瘦 但无烧鹅咁靭

个汤底都几肥 d粉浸耐左变黄黄地色 证明其实都几油

外卖自取