2022-11-23 928 浏览
打边炉最紧要汤底,黎过2次,虫草鸡真系好足料,渌过嘅肉真系超好味;麻辣都唔错,但要叫少辣,唔系就太辣;沙嗲好好味,够浓够味又甜甜地唔辣。好多丸同饺都整得好好,肉类多选择,莴笋和鲜山竹十分唔错,唔系间间火锅店有,最意外系鱼皮,多口味之余个咸蛋黄鱼皮好食到停唔到口,但钟情海鲜就未必满足,海鲜选择唔多。饮品就多茶类,啱我呢啲要清油腻,解。纤茶系个唔错选择,要饮啤酒就要加钱,咁我同男友唔饮啤酒,所以无留意加几钱😆最后甜品系杯装雪糕同雪糕糯米滋,我太饱只食咗个杯装冲绳海盐,好好味好满足🥰仲有最紧要系[真良心食店],见佢地楼面同厨房都系用手语沟通,送嘢食黎嘅聋哑侍应唔知点解答我地问题都会揾人帮我地,又主动清枱加汤,坐得又舒服阔落,如果有埋电视睇就perfect啦😊