2K
2019-11-16 27 浏览
去铜锣湾血拼之前 要先医肚朋友食素 我就系食肉兽 喺铜锣湾好多选择我地最后拣咗距离崇光好近 坐落喺谢斐道兆安中心地舖一间新近开业嘅麻辣烫听侍应阿姨讲 汤火功夫本店喺哈尔滨早年已经喺澳洲 日本 韩国等国家设立海外分店 难怪店舖总数目有二千几间咁多啦如果你赶时间 餐厅预设三个套餐 价钱由$59 至$88招牌麻辣汤底加四𩠌或五𩠌嘅荤素组合 仲有一杯冻饮以铜锣湾区嘅消费指数嚟讲 算系相当合理-我地决定自由配 纸上的选项包罗万有 素食类或肉类 各有二十款配料素菜每款$7 荤食每款$10值得一赞嘅系纸上面列出麻同埋辣程度嘅选择 (无、小、中、大辣)俾你随意组合温馨提示 如果你想挑战地狱级别 你可随意添加枱上提供嘅麻椒油同埋辣椒油 不过后果自负😱-三素番茄汤米线($41)+ 冻奶茶($16)海带新鲜得嚟又有嚼劲 个汤底仲附加大量番茄🍅配埋杯冻奶茶 甜味啱啱好 茶同奶嘅比例唔错-四𩠌米线($61)+ 冻柠茶($16)我要咗小麻小辣嘅四𩠌米线 加招牌饮品冻柠茶 非常醒胃鸡翼入味 面条弹牙 咁就系幸福满足嘅一餐
去铜锣湾血拼之前 要先医肚
朋友食素 我就系食肉兽 喺铜锣湾好多选择
侍应阿姨讲 汤火功夫本店喺哈尔滨

如果你赶时间 餐厅预设三个套餐 价钱由$59 至$88
招牌麻辣汤底加四𩠌或五𩠌嘅荤素组合 仲有一杯冻饮
以铜锣湾区嘅消费指数嚟讲 算系相当合理

素菜每款$7 荤食每款$10

三素番茄汤米线($41)+ 冻奶茶($16)

海带新鲜得嚟又有嚼劲 个汤底仲附加大量番茄🍅
配埋杯冻奶茶 甜味啱啱好 茶同奶嘅比例唔错
四𩠌米线($61)+ 冻柠茶($16)

我要咗小麻小辣嘅四𩠌米线 加招牌饮品冻柠茶 非常醒胃
鸡翼入味 面条弹牙 咁就系幸福满足嘅一餐