2024-04-29
约左朋友食晚餐,5位职员话我地坐房,咁就比左张8人台我地有D奇怪不过唔紧要职员话坐房冇低消 不过一定要叫$588既汤底😮💨我地叫左三拼汤底:1 牛油果花椒呢个好好食有好特别的鲜辣味,惊喜既系D牛油果都好好味,煮菜煮肉都好刺激有麻辣鲜甜既味道 都几冲击味蕾 2 椰子鸡汤好鲜好清香,里面也加了苹果, 很美味,适合煮蔬菜类,也十分惊喜的清甜味3 励志锅(红油鸭血)好麻辣,鸭血好嫩滑汤底好高分啦,点知我地叫既几款美国牛肉都好老好鞋,质素比那些日本放题火锅店的牛肉差很多,而且价钱不低。 肉类有少少夸张地难食,汤底几高分都冇用啦,D肉真系好难才咬开- 这店应该全部美国牛都不太好食,肯吃贵D的话,这里的和牛应该才OK。 虾滑味道OK,里面的蟹子好脆,味道几好。章鱼福袋也不错,软软的外皮包了很鲜甜的章鱼馅。鹅肠都新鲜爽口。
职员话我地坐房,咁就比左张8人台我地
有D奇怪不过唔紧要
职员话坐房冇低消 不过一定要叫$588既汤底😮💨
我地叫左三拼汤底:
1 牛油果花椒
2 椰子鸡汤
3 励志锅(红油鸭血)
好麻辣,鸭血好嫩滑
鹅肠都新鲜爽口。