2019-09-25 16 浏览
睇完戏食过快饭才回家,朋友提意食拉面search左呢间博多拉面见menu唔算太贵,就试试呢间吧。店面唔算大,入到去巳经差唔多坐满客了拉面店提供了调味料及芽菜。其中一个面我们转了套餐,有饺子同埋沙律。小龙虾蟹子沙律沙律可以用紫菜包住黎食而小龙既虾肉同蟹子都几够鲜味,肉既份量都几多,唔会太咸,不错的一道!菜肉饺子皮煎得脆脆带微蕉,几香口共四只,加小量七味粉作调味,几好食。豚骨汤拉面猪骨汤底清清地而带有浓郁既猪骨味,汤面面既韧度适中有大大块豚肉叉烧、木耳、紫菜及溏心蛋!个人几钟意佢既叉烧,入味而且肉质腍身,不错!虾味噌豚骨汤拉面几有惊喜既汤底,豚骨汤加了虾亁汤底浓郁好香又野味!同样也有半熟溏心及入面豚肉叉烧,加埋粟米粒,口感丰富好味。

其中一个面我们转了套餐,有饺子同埋沙律。

小龙虾蟹子沙律

菜肉饺子