2016-06-06 325 浏览
同闺蜜来个极速短叙👭因为我朋友有事赶住走,时间所限,叫左一咸点,两甜点share先黎既系all day breakfast我地系众多all day中拣左呢个巴马火腿窝夫既all day breakfast共有两件窝夫,上面分别有巴马火腿或者脆巴马火腿,每件窝夫上面都有忌廉芝士。馅料较浓味,可以配以旁边既杂菜沙律同香橙综和反,窝夫脆脆地就几合我心呢日既跟餐饮品系洛神花茶,好耐冇饮过啦☺️到甜品方面,初初点呢个玫瑰园 Rose Garden Flower 系比佢既粉红色外表吸引🌹原来味道都几好架呙!首先💁🏻雪糕系士多啤梨味既Movenpick 正❤️唔易溶 影完相 依然屹立不倒面头好多士多啤梨 唔酸🍓🍓惊喜在于切开窝夫入面真系有玫瑰味!😳 原本以为得上面果两朵玫瑰花仔同花瓣🤔竟然窝夫入面系粉红色架😎呢个真系睇得又食得既😌除左上面堆大大的Cream 比我推走哂😌😌另一个系宇治金时可丽饼,成个绿色,好吸引配以一球绿茶movenpick雪糕同红豆,令淡淡既可丽饼增添甜味。夏天食反球雪糕 几开心呢到既布置以白色为主,系正溜冰场旁边,好易揾,系一个适合比女仔倾计自拍食甜品既地方。下次有机会可以黎试下3
同闺蜜来个极速短叙👭

先黎既系all day breakfast
巴马火腿窝夫

呢日既跟餐饮品系洛神花茶,好耐冇饮过啦☺️
洛神花
玫瑰园
原来味道都几好架呙!
首先💁🏻雪糕系士多啤梨味既Movenpick 正❤️
唔易溶 影完相 依然屹立不倒
面头好多士多啤梨 唔酸🍓🍓
竟然窝夫入面系粉红色架😎
呢个真系睇得又食得既😌
除左上面堆大大的Cream 比我推走哂😌😌

另一个系宇治金时可丽饼,成个绿色,好吸引
宇治抹茶可丽饼
宇治抹茶可丽饼
夏天食反球雪糕 几开心

下次有机会可以黎试下3层架既afternoon tea set😁

下午茶