2024-11-28 1158 浏览
上个星期日到星之恋晚饭,一心希望带爸爸去,因为网上见到有一啲食评想试,虽然有其他套餐选择,但我亦都希望叫一啲好啲,所以我点咗两个汤一个系辽参炖汤连加一$200多一些,另外就叫咗蟹肉汤羹特价$88,点知蟹肉羹面头系有烟,但系一入口根本只系暖和嘅温度完全浪费咗个汤嘅味道!之后爸爸嘅辽参炖汤到,温度亦是令人失望到极!根本唔够热,完全浪费晒,我亦都唔明乜嘢叫做炖汤点可能有炖汤系唔热呢当时我哋亦都有向职员投诉,但系佢哋就敷衍咁话系呀好啊,我话俾厨房知系咁多啦! 唔怪得啲人话香港食肆唔抵,职员又冇礼貌食物质素又唔稳定,冇生意怪得边个!$200虽然唔系好贵,但系净系一个人嘅炖汤都唔可以话系平,呢个经验实在令人好愤怒以后唔会再帮衬!好失望,!连一间普通嘅屋村酒楼都不如!不知所谓!