2021-08-25 20 浏览
#温馨幸福小店#可爱猫店主#🐱今日同个大肚朋友仔系尖沙咀行行街🙃之后好肚饿😂于是我哋去咗isquare附近d餐厅E下个肚仔🐥我哋揾到间叫梦乐园嘅餐厅食饭😚一入到餐厅就觉得d装修好得意☺️好有童真嘅感觉仲有可爱猫店主妹妹一齐同我地食饭😘真系好开心妹妹真系系活泼🙊佢好钟意伏系人哋嘅肩头好似树熊咁🙊其实仲有只猫店主🥲听老板娘佢病咗🥲果日在家休养🥲希望佢早日康复🙏我哋挂住玩猫猫🤣差啲唔记得叫野食🍱呢间餐厅以台川fusion 为主打又可以食到台湾野又可以食到川菜👏真系开心🥳另外值得一提嘅就系老板娘好细心😚我个大肚婆朋友忽然好想食辣野同埋冻野😁老板娘好主动帮我d野小辣同走冰我哋分别叫咗两个午餐set1.家乡黑毛猪肉燥拌稻庭乌冬($78)+花枝丸($6)+蜜桃乌龙茶另加芋圆($11)个肉燥乌冬有好多肉碎而仲好入味😲个花枝丸好香脆而且又弹牙而杯饮品好香蜜桃味茶味又好香😘我最嘅芋圆真系好正☺️甜道适中仲软Q弹牙2.红凤凰口水鸡配食白饭($60)+府城虾条($6)+茘枝玉露($14)个口水鸡虽然系小辣但都好入味同够味🐒而个虾条好弹牙又脆🙋‍♀️真系好好食而茘枝玉露甜度适中😄味道刚刚好希望下次再嚟另一只猫店主系度
#温馨幸福小店#可爱猫店主#🐱

个肉燥乌冬有好多肉碎而仲好入味😲个花枝丸好香脆而且又弹牙

而茘枝玉露甜度适中😄味道刚刚好

希望下次再嚟另一只猫店主系度👏

2021-08-21
  • 红凤凰口水鸡(无骨)
  • 家乡黑毛猪肉燥拌稻庭乌冬
  • 蜜桃乌龙茶加芋圆