2024-02-05 24 浏览
呢间有啲似Party Room版嘅Cafe,统一用上黑白格仔纹嘅枱布🏁,有少少复古美式风格,仲有天竺鼠🐹店长,成间餐厅俾人好温馨嘅感觉!里面全部都系梳化位置,仲有超多款board game,有得食又有得玩,啱晒re u或者搞gathering!-——————————————🍤◖千岛海鲜窝夫薄饼◗ $118窝夫薄饼几够gimmick,用咗格仔饼🧇,上面涂上千岛酱再放上啲海鲜,几过瘾几得意!🍔◖5%黑椒手打牛肉芝士汉堡配薯条◗ $148黑椒手打牛肉圆辘辘大大嚿,放上事先搽咗牛油,烘焗过嚟嘅汉堡包上面,好厚一啖一定咬唔晒!个汉堡包烘得好香脆,有少少猪仔包嘅感觉;薯条同样炸得超脆,加咗啲香草胡椒,又几好食!🍰◖奶茶蛋糕◗ +$28Lunch加$28就可以有多一件蛋糕切饼,呢个奶茶蛋糕用咗伯爵茶底,茶味几香,细细件,食完都唔会太甜腻~🍓◖Strawberry Mocha◗ +$4见到佢Macha都有好多口味可以拣,试咗士多啤梨味,饮落又唔会伏,朱古力咖啡再加上少少士多啤梨果肉,饮落都冇咩违和感🤣☕️◖Cappuccino◗ +$4佢个奶泡打得几厚,咖啡口感几顺滑,味道就正常~🌟Encore指数:8
-——————————————
🍤◖千岛海鲜窝夫薄饼◗ $118

🍔◖5%黑椒手打牛肉芝士汉堡配薯条◗ $148

🍰◖奶茶蛋糕◗ +$28

🍓◖Strawberry Mocha◗ +$4

☕️◖Cappuccino◗ +$4
佢个奶泡打得几厚,咖啡口感几顺滑,味道就正常~

🌟Encore指数:8.4/10