部屋咖啡室

homemadecafe
2023-03-07 78 浏览
今日尼到呢间cafe灯光温和 俾人好温馨🏡既感觉 呢到除左倾计食野 仲提供左board game ♟️🎲俾大家玩😽我地叫左份2人餐🔅西西里pizza 🍕饼底外皮脆卜卜 里面就软林林 带啲咬口 芝士🧀辣肉肠够咸香🔅香辣虎虾海鲜意粉🍝 火喉控制非常好 海鲜同意粉都系岩岩熟 海鲜除左有虎虾 仲有🦑同青口 材料好新鲜 配搭同调味都岩岩好 好味😋 🔅炸蟹饼就偏辣🌶️ 浓烈既香茅味 好东南亚风味 🔅另外再加多份春卷 都系🌶️ 但椰菜甜味都好出 重点系佢唔太油 唔错👍🏻跟餐叫左🌹八宝美颜花茶🌼 仲有个🕯️仔煲住壶花茶🤭岩岩饮已经好香菊花味 再煲一阵 红枣同龙眼肉既甜味出哂尼 伴随住菊花同玫瑰香气☺️🫶🏻🫶🏻🫶🏻 食饱左 一边饮花茶 一边倾下计 再玩阵board game 咁就轻轻松松玩左一晚🌃

八宝美颜花茶
蟹饼