2022-12-11 80 浏览
谦谦考完呈分试,我答应同佢庆祝下😊🍞🥣 是日餐汤和面包 ~ 蘑菇汤,入口时仲有粒粒蘑菇碎口感唔错。🔯 美国圣路易斯猪肋排 ~ 谦谦最爱的猪肋排必叫,面层满满的 BBQ味酱汁,切开一条条的骨,我地直头用手揸住食, 猪肋排好够腍和入味,谦谦一个已ko 3条骨。🔯 卡邦尼烟肉意大利粉 ~ 每条意粉都挂满酱汁够哂浓郁,我好钟意佢地d意粉软硬适中唔会偏腍。🔯 芝士牛肉汉堡配沙律及薯条 ~ burger 🍔 份量都好丰富,内里除左肉汁丰富的牛肉汉堡 半溶的芝士,香甜的番茄,仲有好多紫洋葱够辛辣,一口咬落去滋味满分。另外呢到d 薯条大条dd 佢地加d 辣粉上去好惹味令人追住食。🍵 ~ 柠檬生姜茶☕ ~ 英式奶茶🍵 ~ 蜂蜜柚子茶
谦谦考完呈分试,我答应同佢庆祝下😊

🍵 ~ 柠檬生姜茶
☕ ~ 英式奶茶