夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2024-01-19 164 浏览
系尖沙咀附近见完客人🏻,🗣️甘我个好朋友又系住呢附近,所以就约埋出来食下野,朋友极力推介呢间食铁板烧的餐厅。超级多还西安食。甜品:【【季节料理一品- 橙醋酸汁云子】】🌻味道非常丰富,好多选择,咬落去橙味满溢,少少醋味,非常滋味。🌼食左好多。🌼【【原只活西澳龙虾(配香草旦黄酱)】】🌻我最钟意就系呢个,虾肉外皮用铁板烧好惹味,🦐虾肉鲜甜有海水鲜味,口感十足!【【匈牙利鹅肝汉堡】】🌻🌹鹅肝味浓郁,非常甘香CREAMY!个包都好软熟,再配上酱汁更加提高鲜甜味。😛😛size好大个,好甘香、滋味无穷。🌹【【创意季节先付- 锴花穗 (鱼子酱海胆) 】】🌻🌷食完咁多主食再来海胆,都非常新鲜,食落有少许海水既咸香,每一淡都非常滋味! 🌷下次念住叫多d 朋友试下menu 其他野食。😬💐
甜品:【【季节料理一品- 橙醋酸汁云子】】🌻
【【原只活西澳龙虾(配香草旦黄酱)】】🌻
【【匈牙利鹅肝汉堡】】🌻
【【创意季节先付- 锴花穗 (鱼子酱海胆) 】】🌻

下次念住叫多d 朋友试下menu 其他野食。😬💐