以前系葵涌总店食过呢间burger🍔 个菠萝鸡扒堡肉嫩多汁 一试难忘 不过无得堂食 要企系街食 食得好狼狈 仲跌左块菠萝落地😖不过真系好好食啊~见佢开左分店仲有位坐 当然要试试佢啦周末午市 堂食要排队十五分钟左右 舖内约十个坐位 同男朋友一人叫左一个包再加$15转套餐 有饮品同side选择 (薯条/薯格/凯撒沙律)包皮有烘过 菠萝唔算多汁 但同鸡扒既酱汁好夹 酸酸甜甜 薯条薯格即叫即炸 份量多过薯格classic burger既配搭 味道唔错 成个包好厚好足料牛肉多汁啡菇唔算好大但都厚身 薯格略嫌炸耐左少少 边位有啲太硬 份量少左啲 如果比多几块我就好当年食总店 好食到惊为天人 估唔到一间咁平凡既街坊小食店既🍔系隐世美食 令到本身唔系极好🍔既我都念念不忘 分店食物质素还原度8成 装修比较时尚现代化 无左𠮶种传统小食店既味道 但胜在方便就脚 价钱相宜 值得再食😉
见佢开左分店仲有位坐 当然要试试佢啦
BBQ菠萝鸡扒堡