2023-05-18 59 浏览
突然好想食日本嘢,呢个时候梗系去返黄埔嘅火舞町!之前食过几次,都觉得非常高质。所以而家谂起食日本嘢,都一定系拣佢!🉐季节刺身-九宫格🍣超级有惊喜嘅刺身,每日都新鲜🇯🇵空运到餐厅!再拣最新鲜嘅食材放入去,所以每一次都会唔同!全部都鲜甜美味😋!绝对值得食!🉐圣子🦑食材非常新鲜,师傅只系加左少少调味料,圣子嘅味道已经好突出,而口感爽脆!我绝对系会食唔停!正🤤🉐香葱大阪烧🥘非常足料嘅大阪烧,每一啖都有好多嘅肉粒同🍝炒面,口感外脆内软,再加埋自家调制嘅烧汁同大量嘅葱🌱系上面,令到大阪烧嘅味道更加丰富!好食😋🉐关东煮🥘佢𠮶鲣鱼汤非常浓味。而且入面有好多唔同嘅食材,分别系🥕白萝卜,🥚鸡蛋,蒟蒻,油豆腐,魔芋丝,🐟炸鱼饼,🍚麻糬福袋等。。全部都浸到好入味。好正!
🉐季节刺身-九宫格🍣

🉐圣子🦑