2024-02-23 514 浏览
有一次学校同学仔birthday party,邀请咗我同Jamie♥️无意之中见到同学仔个蛋糕系3D立体蛋糕🎂超可爱又吸精~真系又靓又唔舍得食~Jamie 成日都问住我几时会买一个俾佢.都讲咗好耐好耐了 今日睇IG俾我见到@Deesses_Barkey原来有出Jamie 最钟意既蓝莓口味我同爸爸计画静悄悄买俾佢 返到屋企Jamie 超surprise!~仲叫爸爸帮佢同啤啤selfie~真系可爱到不得了呢款2D啤啤蛋糕除左Jolie Green Bear 🐻 仲有其他唔同嘅口味,同埋颜色,全部口感都好好食😋唔太甜 水果味又突出 啱晒屋企人同小朋友食🐻💘 由于新鲜制作 预订需要3天前下单#香港美食 #打卡美食 #启德美食 #香港旅游 #香港新餐厅 #2D可爱熊 #蛋糕 #五星级大厨 #法国厨师 #熊仔蛋糕 #可爱蛋糕 #deessesbakery

🐻💘 由于新鲜制作
预订需要3天前下单