2024-09-20
唔知大家会唔会同我一样突然之间就会有烧肉瘾呢?我平时就最钟意去呢间,贪佢够多款味道又唔错。我地今次拣左呢个M5和牛餐,因为佢有104款选择,种类繁多,和牛同海鲜质素都唔错,食到停唔到口! 🟥烧肉特别推荐大家食牛舌心 ,虽然系限量既,但必叫,牛味好重,好软腍!当然佢地既澳洲M5和牛同安格斯牛小排都好推大家食,油脂丰富,牛味好浓!🟨海鲜例如有烧生蚝、帆立贝、丝瓜炒蚬等等,最有惊喜系大虾、生蚝同扇贝,估唔到大只又新鲜!好滋味。🟧台湾夜市小吃我地仲叫左好多台湾夜市小食添,台湾肠、盐酥鸡、甜不辣,味道都唔错,特别系盐酥鸡松脆,食到停唔到口! 🟫 自助区真系要重点推荐佢地既樱花虾饭,根据自己口味去调配,酱汁同埋啲饭都好夹,上面再铺上海苔/秘制卤汁,正呀!🟨自助捞酱有好多款酱可以沟,例如招牌黄金酱(呢个好好食)同埋椒麻口水酱辣辣地,其他酱,例如蒜味盐酱、姜味可乐酱、台湾甜辣酱都好出色,大家都可以慢慢试!🟪饮品+甜品亦都系有好多款选择,而家仲有优惠,只要like 社交平台就有开心果奶盖茶,奶盖+红茶真系无得输!最后甜品仲有Häagen-Dazs雪糕,作一个完美既句号。
🟥烧肉
🟨海鲜