点讲都得,今次去嘅𠮶间小店,真系撼到我嘅味蕾㗎!一行到门口已经飘嚟一阵阵香甜嘅气味,𠮶种新鲜水果加上乳酪嘅组合,坏就坏在太诱人喇!首先我就叫咗杯芒果乳酪,啱啱好嘅芒果甜味加上微微酸嘅乳酪,口感顺滑得嚟又充满层次,真系一流!饮落去,喉咙顺滑过泻,似乎连带著日头嘅烦躁都消失哂。🤤而我跟住再试嘅是椰青西米露,啲西米粒粒分明,椰香四溢,每啖落肚都彷佛漫游在热带岛屿之间!宜家嘅天气饮住咁清新解渴嘅饮品,清凉解渴又唔会太甜腻,真心话,跟住佢真系过瘾!🥥食完呢两样,都已经觉得值返个脚程。咁多款口味,下次包我要再嚟,一一试晒!哎呀,差啲忘记咗讲,店员服务态度真系好有礼貌,令人觉得舒服,即使比较多人都忍唔住想多坐一阵。呢家小店,系我心目中真正嘅香港味!👍🏼