2024-09-09 398 浏览
云南啊老表呢间舖真系食咗好多年喇!对于想食好嘢又悭钱嘅食客嚟讲,呢度真系一个好选择。食物味道都唔错,一直都保持得几好。👌😋 我最钟意食嘅有羊肉米线、口水鸡、土豆丝同饺子。呢几样都系佢哋嘅招牌菜式,每次去都会叫。讲到羊肉米线,真系要赞一赞佢哋嘅大碗羊肉米线!🍲🐑 个碗大到夸张,第一次见到真系吓一跳!😱 不过最近发现羊肉嘅份量愈嚟愈少㖞,有啲可惜。😕 如果可以多返啲羊肉就更加完美啦!口水鸡真系香辣惹味,啲鸡嫩滑多汁,配埋香浓嘅酱汁,真系开胃到爆!🐔🌶️土豆丝酸酸甜甜,脆口爽口,配饭一流!🥔😋至于饺子,皮薄馅靓,真系好好食!🥟👍环境方面虽然唔系特别高级,但系干净舒服,最紧要系有云南嘅风味。🏞️😌侍应服务都几好,态度亲切,落单快手。😊👍

土豆丝酸酸甜甜,脆口爽口,配饭一流!🥔😋

至于饺子,皮薄馅靓,真系好好食!🥟👍

侍应服务都几好,态度亲切,落单快手。😊👍