2022-10-25 141 浏览
💕一直都想食韩式炖鸡,而元祖奶奶鸡都一直系bookmark之中,果然真系好好食🤤┈✨辛安东元祖奶奶鸡(半只) $178- 睇到餐牌见到写住「镇店之宝」,就当然要试试啦!我地叫左小辣,鸡件嫩滑同好入味,好滋味(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)除咗鸡,仲有红萝卜、薯仔、瓜同好多薯粉,好丰富😋原本以为半只鸡唔多,但佢份量都比得足,两个人食都好饱~✨芝士拉丝卷 $78- 见到有最爱既芝士就即刻话要食🤩传统饭卷上面铺上芝士片,淋上烧汁,再点一点旁边既沙律酱,令传统饭卷更滋味~(๑´ڡ`๑)┈💕今次叫既野食都好好食,特别钟意奶奶鸡,啲鸡嫩滑,汁又惹味,可惜同朋友两个人叫唔到好多,呢间餐厅仲有芝士奶奶鸡都系镇店之宝,下次一于试埋佢٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و

✨辛安东元祖奶奶鸡(半只) $178
辛安东元祖奶奶鸡