2021-08-23
🇭🇰韩屋·呢间我哋之前经过韩国街见到超多人排队 好似好正咁 所以就去咗😈😈·鲍鱼参鸡汤$168佢呢个真系超级香 不过佢个人参味系淡啲𠮶种嚟嘅 所以唔算话超韩国个种味咁🤔😂😂不过佢个汤真系好胶质 饮落都滋补既 之后佢个鸡真系煲到淋晒 系一夹落去已经离骨 不过始终煲左咁耐 佢个鸡系比较柴既 要点啲佢嘅拌饭酱先好食啲😌😌反而佢个鲍鱼几鲜甜 而且好大粒😍·炒猪肉石锅拌饭$108 l 泡菜饺子王$16之后佢个石锅饭入边啲猪肉片同埋配菜都几多 食落唔错 不过佢个饭系便湿少少既 而且佢个拌饭酱偏甜 有少少唔够辣 所以食落冇咁惹味🤣🤣之后佢个饺子真系好得意 佢系手板咁大粒既 超可爱 不过佢食落其实同普通嘅韩式饺子差唔多 佢个泡菜食落都几辣所以几惹味🇰🇷·#rbyeat#rby韩国菜#rby尖沙咀·📍尖沙咀金巴利道69-71A号美园大厦地舖
鲍鱼参鸡汤$168
炒猪肉石锅拌饭$108