2021-03-04 751 浏览
老板娘米线条队实在太长 于是试左呢间饮炖汤食小菜嘅黄店💛. 鱼香茄子煲 🍆 . $48送上黎嘅时候仲滚住架d汁!! 劲香又惹味 颜色好靓 见到都流哂口水🤤 茄子炆到好林 个汁好浓郁 捞饭超正 仲要好大煲下 几抵食 . 砂锅川香萝卜牛腩 . $68牛腩好大旧 又系炆到好林但唔韧 啖啖肉之余有阵阵胡椒味唔会好辣但几惹味 🤤 份量好够 萝卜好甜又多汁 加配各种炖汤减$12 唔系讲笑 两盅都好大盅😂😂😂可以share一个. 招牌一盅汤-鲍鱼花胶螺片炖鸡 . $78好滋补嘅鸡汤 又好足料 有一只细鲍鱼 螺片同花胶印象中好似各有两至三旧 花胶可以再煲得林d 口感比较爽口 个鸡几滑 成盅汤好补✌🏻. 海底椰川贝南北杏炖鳄鱼肉 . $62药膳汤水好润 南北杏好重味 几鲜甜 个人觉得鸡汤好味d🙆🏻‍♀️
老板娘米线条队实在太长 于是试左呢间饮炖汤食小菜嘅黄店💛

. 鱼香茄子煲 🍆 . $48