2018-02-23
自上次食左一次肉饼哥之后, 就觉得十分抵食成日去, 全日早餐, 小食都试左好多唔一一尽录之前都讲过喇, 服务食物都超级好, 难怪愈来愈多人, 开始要排队喇!今次7点几8点去排左5分钟队(其实都好快~)今次约齐人脚, 四个人先敢嗌依个"招牌菜"有花胶ge肉饼啊~~~~~~~~~好大块花胶好补好识叹既感觉!花胶好大好大块, 个饭底白饭但有汁ge, 花胶唔算十分入味,有少少码, 不过以价钱取胜啦 另外再叫左个XO酱肉饼配菜饭**今次全部都叫蒸肉饼, 食过煎既觉得太热气(因为佢系半煎炸,都多油架)其实未点菜己经饮左个例汤, 系好饮个种有料个种汤,唔系味精,饮左无颈渴就知, 饮完好舒服, 点知点菜个餐又包多个花胶汤,实在系好----极! 平时唔够汤水呀除左花胶肉饼, 仲叫左个猪手, 今铺补足哂我啲骨胶原喇卦?四个人食花胶餐都系三百几咋~
今次约齐人脚, 四个人先敢嗌依个"招牌菜"
花胶肉饼
另外再叫左个XO酱肉饼配菜饭
除左花胶肉饼, 仲叫左个猪手, 今铺补足哂我啲骨胶原喇卦?
四个人食花胶餐都系三百几咋~