2023-08-06
朋友介绍呢间餐厅真系冇介绍错! 嘢食新鲜种类超级丰富,卖相又靓,性价比极高! 首选我哋嗌咗呢个知道螺片花胶鸡煲(半只鸡) 我哋两个人叫咗半只鸡,但系好足料完全够食,锅底我哋先饮咗两碗汤,佢嘅汤底唔系味精水,系真系真材实料嘅花胶熬成,好浓郁,鸡肉又好弹牙,螺片好大一块,花胶厚度足足有0.5mm 厚,呢个真系强烈推荐!另外叫咗个十全大宝丸,卖相好靓呀,丸嘅种类亦都有好多,呢个系一个综合丸子盘,有山拆蟹粉墨鱼丸,黑松露墨鱼丸,黄金海胆黑墨丸,鹅肝虾丸,同埋芝心牛丸等等,全部都系手工自家制👍 非常弹牙,系火锅必备。 另外美国肥牛都好靓好好味,每一块既肥瘦都相类近,有漂亮嘅雪花形态,喺WoLeiEat面碌5秒左右就可以食,有咩好香卖相一流! 呢间餐厅真系冇介绍错! 佢仲有好多其他嘅鸡煲,有辣有唔辣,仲有鱼汤煲薯仔蕃茄煲等,下次要再过嚟试先👍🤟
首选我哋嗌咗呢个知道螺片花胶鸡煲(半只鸡)