2023-02-28
寻日嘅情人节大餐😍就系屋企外卖#巴辣仔 打边炉有咗个小天天之后呢啲节日多数都系喺屋企庆祝。食得舒服,又唔会骚扰到其他人,仲可以慢慢食唔使急住还枱🥲食得辣几多,妈妈今次想滋补下,要咗个药膳醉鸡锅,食完成身㷫烚烚😏非常暖身🔥开胃前菜~🔥麻辣🐽猪耳养生醉鸡锅🐔🐂美国肥牛(如果不吃牛🐮可以选🐽黑豚肉)~肉质特别结实、细嫩、极具弹性,肥纹均匀,肉汁丰富🐖招牌肥肠👍-全部都洗到非常干净,仲有少少肥膏非常甘香可口#巴辣仔烤鱼鸡煲 🧆杂饺混丸并盘-(贡丸,墨汁墨鱼丸,牛丸,墨鱼丸,鱼皮,鱼皮饺)🥬🌽精选时菜杂锦拼盘有齐哂👉(白柏叶、水鱿、鹅肠、松叶蟹棒、莴笋、萝卜、冻豆腐、豆卜、鲜枝竹、时菜)~全部排得整整齐齐,新鲜干净,😝有人帮我洗晒谂起都开心😏另外煮食仲可以选择 (薯粉,米线,出前一丁)仲跟多个清汤底可以加汤虽然讲呢个系两至三人餐,但系份量材料𠮶度可以四个人食都好满足🤭
开胃前菜~🔥麻辣🐽猪耳
养生醉鸡锅🐔
🐖招牌肥肠👍-全部都洗到非常干净,仲有少少肥膏非常甘香可口
#巴辣仔烤鱼鸡煲
🥬🌽精选时菜杂锦拼盘
另外煮食仲可以选择 (薯粉,米线,出前一丁)
仲跟多个清汤底可以加汤