2019-06-17 251 浏览
放工同闺蜜去咗朗豪坊补给护肤品,佢就带我嚟呢度食鸡煲~呢间铺位于高层,但估唔到佢系可以望到一个咁靓嘅夜景。Lady食嘢系仲质不重量,今晚两个女仔望住夜景,一边倾计,一边叹住滋润鸡煲,真系好happy !多款酱料整整齐齐干干净净任选。滋补螺片花胶鸡煲 - 真材实料,店员第一时间叫我地饮两碗汤先,我地两个都觉得几好味道。煲里面系比较靓嘅花胶,冇腥味,有咬口;螺片唔系罐头货,亦唔系干货,绝对系新鲜螺片;通常鸡煲嘅鸡,都会比较硬身同埋比较鞋,但呢个鸡煲里面嘅鸡肉系滑嘅。芝士响铃 - 即炸卜卜脆,落锅度烚两下,芝士熔熔地渗出黎,好饱好满足!脆肉鲩 - 新鲜真正脆肉鲩,试问任食火锅又点会食到呢啲质素。加埋个乌冬,就成为咗螺片花胶鸡汤乌冬,听个名都好够哂滋润。
放工同闺蜜去咗朗豪坊补给护肤品,佢就带我嚟呢度食鸡煲

多款酱料整整齐齐干干净净任选。

滋补螺片花胶鸡煲

芝士响铃

脆肉鲩
加埋个乌冬,就成为咗螺片花胶鸡汤乌冬,听个名都好够哂滋润。

滋补螺片花胶鸡煲
芝士响铃