2020-12-07
🇭🇰顺兴茶档·呢一间我之前已经食过好多次㗎啦 佢既滑蛋叉烧饭大家都应该见过 佢个滑蛋真系做得好滑 而且叉烧份量好足🤤🤤佢个秘制猪扒饭都好好味 我系有一次见到对面有位男士嗌 佢个味简直令我无法拒绝 所以我果次就放弃咗滑蛋叉烧 佢个猪扒真系劲juicy而且好惹味 超级推荐大家试吓🤤不过原来佢啲饭系中午先开始供应 所以我今次就冇得食lu🥺·猪扒出前一丁$38因为我哋冇得食秘制猪扒饭 所以就嗌咗呢一个猪扒出前一丁🤣🤣佢个出前一丁都著得几好 仲保留到个口感 唔会过淋 之后块猪扒其实都仲系好好食 不过因为佢浸落个汤度 所以个皮已经唔脆😭😭·滑蛋菠萝包$26呢一个我之前食过一次觉得好好食 所以专登嚟食佢🤤🤤佢Menu上面冇呢个架 所以你要去到问吓佢有冇 我哋隔离枱见到我哋食呢个话下次要再嚟食 可想言之佢有几吸引😈佢个滑蛋真系超滑 而且佢个菠萝包系热辣辣 劲好食 个皮超脆 入边仲有一旧冻牛油 成个口感超级丰富 推介大家一定要试下🤤🤤·#rbyeat#rby港式#rby大坑·📍大坑安庶庇街24号地下
猪扒出前一丁$38
猪趴出前一丁