2012-09-11 8 浏览
从楼下食家得悉有「加1蚊有大板烧蛋包饭」的优惠券,就走去试下。大约晚上7点左右去到, 系1楼到系咁揾张「优惠券」, 揾极都系得用J-CARD 有9折既,揾唔到 加1蚊多个饭果张, ,算!!! 照食!!! 等唔够 5分中就有位啦,其实个场都唔爆既。一坐低, 打开个meau 真系头都痛埋, 因为个个餐都好似差唔多咁, 只系d 送唔同...大约都系around $69~89左右, 都还可以既。最后本人叫左 个「吉列黑豚肉蛋包饭」, 男友点了「鸡扒蛋包饭」,而其中一个饭+$20就可变做餐餐= 一份沙律+一个汤+一个单球雪糕(可以加$15只要前2样/加$10要第一样好似)。沙律冇咩好讲, 有几粒荺蒻咬下。餐汤系罗宋汤,一个咖啡杯咁细...味道都还可以,不过真系细左d。鸡扒蛋包饭 $79要注意: 每个蛋包饭入面既饭都未必一样, 呢个系「香草饭」,个人觉得 「蕃茄」果只好食d, 呢个就 dry左dd鸡有煎过既, 但好似唔够嫩,有点儿硬,好在, 最灵魂所在既系 「汁」!! 烧汁+ 忌廉汁, 烧汁带出蛋既感觉出一d,可能成日食忌廉汁既野,所以觉得冇咩特别,** 第一口食d蛋有d惊喜可能真系食得太多差

揾唔到 加1蚊多个饭果张,

一坐低, 打开个meau 真系头都痛埋,

因为个个餐都好似差唔多咁, 只系d 送唔同...
大约都系around $69~89左右, 都还可以既。

沙律
冇咩好讲, 有几粒荺蒻咬下。

餐汤

鸡扒蛋包饭 $79

个人觉得 「蕃茄」果只好食d, 呢个就 dry左d
d鸡有煎过既, 但好似唔够嫩,有点儿硬,
好在, 最灵魂所在既系 「汁」!!
烧汁+ 忌廉汁, 烧汁带出蛋既感觉出一d,
可能成日食忌廉汁既野,所以觉得冇咩特别,
** 第一口食d蛋有d惊喜
可能真系食得太多差既蛋, 又老又冇蛋味,
呢d蛋估唔到入口几滑又香,热度岩岩好, 令有想继续食多口,真系几唔错。

「吉列黑豚肉蛋包饭 」$79

呢个饭系「蕃茄味」,明显地系比香草配一d,
吉列黑豚肉都有5小片左右,炸粉唔算厚,但都系冇咩特别
最好食都系食佢个汁
, 你真系会估唔到,
到最后你系会食晒d汁...

雪糕
mango 口味,都应该系维x既雪糕~

最后2个人加埋 $196
会唔会再黎?? 如果你好中2食蛋包饭都可以,本人觉得比coco好食,
但都好似唔太大碟唔够饱

沙律