2021-11-18 24 浏览
平时钟意食刺身日料的朋友可以过来呢间餐厅,因为我系无意中行过见到好似比较高档甘,同朋友入去先只呢间野五普通啊我地一人叫左一个丼,以为好少野,点知系好大碗的,等我一一介绍呢个花锦鱼生丼系朋友点的,入面慢慢的各种鱼生,三文鱼,白身鱼等等,全部都新鲜大份。不过醋饭可能有少少酸。一睇我点既就高级滴甘,上面果两个海胆,超鲜甜,平时五敢轻易试海胆的我,鼓起勇气食落去,竟然无异味,超新鲜啊!大虾有椰子味的感觉,好正,个带子又大又容易入口,好惊喜!虽然可能有少少贵,但系滴野样样都甘新鲜就抵啦。另外我地叫左几款小菜。右口鱼薄切新鲜惊喜,好好味。深海池鱼有滴似三文鱼味,都可以。呢个左口鱼寿司,个鱼入口即溶啊,简直feel五到距既存在但系又有距既味道个鲍鱼片好滑好弹牙,都系赞呢个炭烧凡立贝,炭烧味浓,其实真系好五错的。成餐饭落来,我同朋友都觉得滴质素好高,可以encall

一睇我点既就高级滴甘
个鲍鱼片好滑好弹牙,都系赞
呢个炭烧凡立贝,炭烧味浓,其实真系好五错的。
成餐饭落来,我同朋友都觉得滴质素好高,可以encall