2022-05-22
对于海胆意粉控 呢间不容错过😛‼️ 食物真系好高质 连沙律都好好食😚 装修又靓🙋🏻♀️胜利道虽然唔会无啦啦经过但系好多嘢食🤣 旺角东站去都几方便( •̀∀︎•́ )✧︎🍅SPRING GARDEN $118巴马火腿、桂花蜜瓜、蜜桃、无花果平时叫我食沙律系 impossible 佢颠覆咗我嘅想法🤣系好足料好 fresh又好食健康嘅沙律 好多生果好甜🥹新鲜配搭又好合胃口 新鲜水果加好多分✨巴马火腿嘅咸香 加上浓稠油醋非常开胃( ˙༥˙ )❣️海胆三文鱼子竹炭乌冬 $158特别推介 店主话呢个海胆酱系独一无二 系北海道揾人整㗎‼ 真系好浓厚️😍竹炭乌冬好幼身有咬口 挂到好多汁😋 仲有两块微微烧过嘅海胆 同咸香十足嘅三文鱼子 有诚意口感又丰富🤩❣️香煎西班牙猪胺 $228呢个好好食 首先位置拣得好 肥瘦均匀好厚肉🐖🐖 猪真系要有啲肥先好食🤭煎得好香调味啱啱好 近排食嘅猪都好高质😛呢度系行日式西餐 配菜方面就好睇得出 有烧粟米莲藕萝卜茄子🥕🌽🍆 咁样配搭都几好 清爽啲 又食到唔同食材( ・ㅂ・)و
🍅SPRING GARDEN $118
巴马火腿、桂花蜜瓜、蜜桃、无花果
平时叫我食沙律系 impossible 佢颠覆咗我嘅想法🤣
系好足料好 fresh又好食健康嘅沙律 好多生果好甜🥹
新鲜配搭又好合胃口 新鲜水果加好多分✨
巴马火腿嘅咸香 加上浓稠油醋非常开胃( ˙༥˙ )
SPRING GARDEN
❣️海胆三文鱼子竹炭乌冬 $158