2022-05-17 323 浏览
太肚饿嘅时候唔可以黎😭老细一路煮一路闻到好香愈黎愈肚饿😭(同埋大机会黎到无哂位)炙烧豚肉丼$68🌟🌟真系食到满满嘅心机🥰🥰豚肉(其实系咪猪颈肉?)炙烧同超级香,油脂出哂黎😋😋将大部分串烧/日式定食都比下去,惟一可以挑剔系唔够热🙈葱同洋葱都切到超级幼(自己煮过饭切过就知要几有耐性🥲)洋葱caramelised 得好好,葱对我黎讲就太辣🙈饭可能煮得过左少少,嘥左啲高质米🙈焙茶奶冻 $38🌟🌟茶控嘅我表示可以再浓啲,呢个系大众程度?但绝对系足嘅,同埋唔会太甜质地滑到痴线,入口食唔出鱼胶嘅感觉,已经系似mousse / cream🤩有好多樽装奶茶选择,可惜𠮶日无😢然后餐厅装潢唔系好grand 𠮶啲,但个feel 好温馨好有日本居酒屋feel🥰

炙烧豚肉丼$68🌟🌟
饭可能煮得过左少少,嘥左啲高质米🙈

焙茶奶冻

焙茶奶冻 $38🌟🌟

有好多樽装奶茶选择,可惜𠮶日无😢

焙茶奶冻