2021-06-15 192 浏览
餐厅气氛好好,天花挂满星星吊灯,而且店员见到我带住小朋友就安排咗我哋坐喺只大bear bear傍边😍餐厅嘅名”Outdark”嘅由来原来因为”dark”嘅发音同韩文嘅「鸡」相同,既然系咁,我哋就叫咗原味拼香蒜蜜糖炸鸡🍗 配菜有炸薯格、薯条🍟同旋风薯片,全部都系外脆内软,令人食唔停口😆炸鸡外皮炸得非常香脆但鸡肉依然嫩滑多汁。就算香蒜蜜糖炸鸡外面有酱汁,亦都唔会令到外皮林晒👍🏼海鲜煎饼饼底香脆,而材料非常足。烤牛肉炒粉丝材料非常丰富,粉丝够烟韧。我哋特登叫咗一个DIY手掐饭团🍙比小朋友食,呢个几特别,🈶️仪式感🤣最后一定要讲嘅就系,两杯嘢饮颜色好靓,但系一啲都唔伏,仲好好味添😍蓝色系Blue Lemon就好似柠檬梳打咁,而啡色嘅系Ice Peach 味道都唔错又唔会太甜👍🏼

原味炸鸡

海鲜煎饼饼底香脆,而材料非常足。

海鲜煎饼

烤牛肉炒粉丝材料非常丰富,粉丝够烟韧。

烤牛肉炒粉丝

原味炸鸡