餐厅: 雅廊咖啡室
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-08-23 10278 浏览
客人好多 枱摆多咗密咗 枱枱之间冇路行男女侍应 招呼好好💯 🅰️➕第3次食 食物感觉唔系咁好啦 ……4款大寿司~ 好好味 饭软熟馅料鲜但紫菜好嘞泰式虾沙律 粉丝似铁线 冇浸透今次冇出小笼包 好失望蒸粉果~ 少馅料 皮太烟韧 食1件都嫌多肉骨茶~ 好味嘅 重药材味 重苦味材料煲到溶晒 冇肉骨炸物 泰式鱼饼 很一般炸鸡翼 正过 kfc 唔性热气可以一试青咖喱鱼块茄子青椒~ 微辣 香 谷物饭 ~ 以为粗嘢 一试难忘 软熟饭香即煮粉面档 冇咁吸引啦提供 檬粉/油面 冇咗河粉/米粉 配料差劣咗 冇出靓靓牛丸 鱼片用好货劣货互换……有种 挂羊头卖狗肉 感觉!? 店家当然有权用任何货 但……摆出嚟靓货 畀你食嘅系劣货 咁就唔好啦当发现咗 要求面档师傅要啲好嘅厨师仔侧侧膊 点都唔肯畀 畀啲差嘅仲话… 𠮶啲靓嘅系攞嚟摆嘅 唔系卖嘅但友人之前攞𠮶碗 就系好货😡🤥(厨师态度有进步空间)要赞嘅主菜 出色海南鸡饭 ~ 鸡肉嫩滑 饭香份量较少公司三斗治 用麦饱 健康
客人好多 枱摆多咗密咗 枱枱之间冇路行

男女侍应 招呼好好💯 🅰️➕

第3次食 食物感觉唔系咁好啦 ……
4款大寿司~ 好好味 饭软熟馅料鲜

青咖哩鱼茄子

即煮粉面档 冇咁吸引啦

提供 檬粉/油面 冇咗河粉/米粉
配料差劣咗 冇出靓靓牛丸
鱼片用好货劣货互换……
有种 挂羊头卖狗肉 感觉!?

店家当然有权用任何货 但……
摆出嚟靓货 畀你食嘅系劣货 咁就唔好啦

当发现咗 要求面档师傅要啲好嘅
厨师仔侧侧膊 点都唔肯畀 畀啲差嘅
仲话… 𠮶啲靓嘅系攞嚟摆嘅 唔系卖嘅

但友人之前攞𠮶碗 就系好货😡🤥
(厨师态度有进步空间)
粉面档

要赞嘅主菜 出色