2020-02-26 80 浏览
真系好耐好耐冇食过放题啦,因为平时啲放题既质素都几参差吓,唔系间间得🙉今日有朋友生日提议话想食放题,咁就梗系生日大晒啦!咁呢间放题就系出名多好嘢食既铜锣湾,又几多好评,希望有返咁上吓😆咁呢度既寿司同刺身都超多选择,因为我劲钟意食带子就狂叫北海道带子,呢度既货好新鲜吓几正,溶雪冇问题唔会有冰👍🏻狂食带子已经回本😆呢度既寿司d饭都唔错,唔会太硬🍣炸物系即炸,新鲜脆口!串烧方面,佢都有好多选择,包括烧鸡肉、鸡软骨、牛舌、大虾等等、应有尽有。串烧鸡肉调味都唔错,有少少沙嗲酱嘅味道,加埋火炙焦香,比得上出面泰国餐厅单点嘅串烧。而鸡软骨比较干,不过亦算可以一试,大虾就系用盐嚟调味,简单得嚟都算惹味。甜品嘅选择都有几多,除咗常见嘅哈根大师同Dryer’s 之外,更加有一啲比较高级嘅自助餐先至会有嘅movenpick,不过雪得比较硬,放一阵先食就啱啱好,完满呢个超饱又好满足既一餐🍨

咁呢度既寿司刺身都超多选择,因为我劲钟意食带子就狂叫北海道带子,呢度既货好新鲜吓几正,溶雪冇问题唔会有冰👍🏻狂食带子已经回本😆

呢度既寿司d饭都唔错,唔会太硬🍣炸物系即炸,新鲜脆口!

• 刺身
  • 火炙寿司