2023-08-25 216 浏览
知道明星系尖沙咀海港城开咗铺专登同朋友试下,大家都系上网见到佢蛋糕好靓好吸引,而且仲有好多其他食物都好吸引所以去试下 点知……拿个士多啤梨蛋糕系好食嘅 饮品都ok 而个芝士蛋糕得好淡芝士味海苔脆脆薯条系无海苔连茄汁都无俾 我地问侍应佢仲话系无海苔 然后我再睇下单 但张单有写有海苔 再问佢 佢先话系wor不过佢都好好换过俾我地*拉拉芝士薄饼 系最难食无拉丝 仲要啲芝士拿喉咙 我地食咗几啖真系食唔到 佢menu 仲写系人气 😭😭 然后问佢 佢地话热果阵有拉丝 但佢都系岩岩放落枱 唔会咁快就无拉丝挂?人生第一次食过咁难食嘅pizza *另外点解一间咁靓嘅西餐 点解服务一般?就连食物碟都唔俾人,要人叫佢地先拎俾人😭真系好失望😞到最后我地饮完杯饮品怀着失望嘅心情就走!

拿个士多啤梨蛋糕系好食嘅 饮品都ok
而个芝士蛋糕得好淡芝士味
不过佢都好好换过俾我地

*拉拉芝士薄饼 系最难食
到最后我地饮完杯饮品怀着失望嘅心情就走!
2023-08-25