2015-02-25 3696 浏览
在团购买酱油蟹,就今晚同男朋友去食,但去到佢话我冇BOOK位,不过好彩佢都好快就安排到张台比我,呢度我觉得D位远左d,倾计要大声D先听到,落单前有个女待应问我o地系团购韩烧,我o地话唔系,佢就话帮我o地落左烧泡菜蛋同芝士先,之后先帮我o地落单,我o地叫左猪面,牛面同牛腩肉。主角梗系酱油蟹啦,只酱油蟹o黎到,我第一个反应系: 哗~~细只左d㖞,原价要成$198,虽然有饭同汤一set,不过都觉得贵左d,讲返个味道先,个酱油蟹系好正,果d蟹膏捞饭味道劲好味,如果大只d就真系very good~之后d烧肉都不过不失啦,都唔驶点提,而个泡菜蛋同个芝士都超正,可以无限任加,不过因我同男朋友唔系大食之人,所以烧完一转都冇叫再加了,不过烧芝士就唔太有芝士味,我呢d唔食芝士o既人都食得到,所以如果爱好芝士o既人就应该觉得唔够味la~~
泡菜蛋同烧芝士
酱油蟹