2016-04-17 1267 浏览
一直都想试下公司附近间“Running烧”韩式放题,今日终于有机会啦!趁收工约左班朋友聚会,择日不如撞日,紧系要拉队上去试啦!七点零钟上到去,已见店里人头涌涌。喺食肆寒冬下,仲人气爆灯,即刻令我对呢间餐厅的食物充满信心!!“邪恶芝士排骨”,排骨系事先整熟左,宜家等紧芝士加热熔左先,芝士香味扑鼻,令人垂涎欲滴,排骨食落有D似糖醋果只,带小小辣好腍好入味,翘埋芝士食,顿时令味觉充满层次感。肠仔亦系我至爱之一,又系翘芝士食。烤炉边仲有加左泡菜的蛋浆、牛油粟米、车厘茄  小食叫左“喷火炸鸡翼”~落单时拣左小辣,一上枱香气扑鼻,睇见已经令口水开始分泌啦,炸浆适中,鸡翼好脆,甜酸酱非常惹味,好正!要再order   到左烧烤呢part,烧物款式选择多,猪牛羊鸡样样有,仲有比较少见的猪枕头。海鲜种类亦有好多。落单时有限定食物的数量,本人就觉得几好,让客人每样试下先,因为系放题,并无限定落单的次数,客人啱食就可以再点,唔使浪费食物。海鲜类,虾、扇贝新鲜大只,我地就点左几转烧完又烧 猪牛羊鸡的肉就腌好左,烤熟后唔使醮酱汁都够味,肥牛,牛仔骨、猪耳仔,猪大肠,鸡翼就成为我地嘅至爱 。烧蔬菜,南瓜、菇类也是
邪恶芝士排骨
喷火炸鸡翼
海鲜类,虾、扇贝新鲜大只,我地就点左几转烧完又烧
烧蔬菜,南瓜、菇类也是不错的选择。
最后再食埋个甜品~刨冰!亦有多款口味任君选择!
间餐厅整体质素唔错,服务态度亦好,下次会再黎!
2016-04-15
邪恶芝士排骨