2014-03-12 297 浏览
发现 原来好耐无食pizzahut 所以今日就近近地去左西九龙食!好多间pizzahut既餐厅个环境气氛都大同小异 我几中意呢种环境 好舒服 但又吾会high class搞到吾自在 始终我都系偏好西方haha睇完menu 我地叫左个2人餐。一睇就知呢个pizza系统超级大 我地张台真系吾够摆 勉勉强强先塞得落炸 系大批泥架!辣肉肠够薄 食落去仲有少少脆口 芝士味香浓 又有痴痴地既芝士丝 批边一个系芝士一个系肠 食落口感好多层次。葡国鸡焗饭 如果无记错名的话> <葡汁份量多 虽然好似无乜焗过 但系捞完粒粒饭都有葡汁 真系好好味。鸡肉系鸡柳质感 软、滑、无皮 而且吾会无味 反而都渗哂葡汁味。柠檬茶就扣左少少分 其实个杯好靓架 而且大大杯又重又足料 但系红茶太满 我已经吉吾到柠檬 更无可能倒到糖浆 唯有饮左几啖苦苦既红茶先可以再倒糖浆同吉柠檬!
睇完menu 我地叫左个2人餐。

葡国鸡焗饭 如果无记错名的话> <